Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Koirafilosofiaa osa II: Yhteiskuntafilosofia

Keräämme omien koiriemme jätökset tarkasti talteen, kesät talvet. Tämä antaa meille oikeuden mulkoilla synkkänä näin keväisin lumen alta paljastuvia "piilotettuja" kakkoja.

Mutta entäs kun oma koira kakkiikin jonkun toisen pökäleen viereen. Pieni käden liike oikealle, vaiva olisi mitätön. Mutta kun se vieras pökäle inhottaa. Olisi kaikkien etu ottaa se siitä talteen. Sosiologi jää pohtimaan pussi kädessä ongelmaa.

Mutta kun en ota. Kirjoitan mielummin vaikka paikallislehteen kiukkuisen kirjoituksen "meidän kaikkien vastuullisten koiranomistajien" puolesta. Toisaalta jos kaikki keräsi talteen niin siihen tarvittaisiin jätesäkki.

1 kommentti:

  1. Moi. Mulla on vähän sama ongelma ja eniten siitä syystä, että musta tuntuu, että lenkkeilyreittimme asukkaat voivat luulla toisen koiran kakan olevan peräisin mun koirista. =)

    Mutta vielä en ole kertaakaan kerännyt toisten kakkoja, enkä varmaan kerääkään. Tänäänkin aamulla joku oli kakannut meidän naapurin pihan eteen ja mulle tuli heti mieleen, että nyt naapuri luulee, että se on meiltä se kakkakasa.

    Olipas kakkaisa teksti. =)

    VastaaPoista