Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 14. toukokuuta 2011

Onnelliset koiranpäivät

Vöök-vöök-vöök eli ei työt tehden lopu. Minipienyrittäjä ei työllä rikastu, mutta entäs sitten! Hommassa on huisit etunsa, jos koirilta kysytään. Työt tehdään kotona ja useimmat matkakeikatkin suuntautuvat muutaman tunnin päähän eli lähelle. Perusarkena koirien ei tarvitse yleensä odotella ihmisiään kauppareissua kestoa kummemmin.

Likkaköörille on siis käynyt melkoinen mäihä. Tässä huushollissa tassukkaat voittavat joka tapauksessa!:
Jos ihmisillä on hiljaisempaa työssä, koirien kanssa ollaan, puuhaillaan ja tehdään pitkiä lenkkejä.
Jos ihmisillä on paljon töitä, koirien kanssa ollaan, puuhaillaan ja tehdään pitkiä lenkkejä.

Karvakansa on NIIN hyvää vastapainoa läppärin naputtelulle ja paikallaan nyhjäämiselle. Mikään ei nollaa työajatuksia ja raikasta sisätyön lakastuttamia fiiliksiä paremmin kuin se, että saa painella sydämen kyllyydestä koirien kanssa ulkona tuulessa ja tuiskussa.

Personal Trainer on nykyään kova sana. Koiria parempia kunto-ohjaajia ei olekaan. Myönnän. Ei taatusti tulisi lenkkeiltyä joka säällä, monta kertaa, joka ainoa päivä ympäriämpäri Hankoa, jos ei olisi koiria. Nyt lenkeistä on tullut suuri nautinto ja tarve. Ja bonuksena aivan ässäkunto. Eka kertaa elämässä lihakset hyrräävät melkein ylitimmissä kunnossa...Kaikki koirien ansiota.

Koiraterapian voima on valtava. Ulkoilmaelämä jo sinällään antaa hyvää mieltä. Ja kuka muutenkaan jaksaa stressata, kun ympärillä touhottaa elämän riemua ja rakkautta pursuava hauska koirajengi. Ihminen oppii koirilta asennetta! Asiat loksahtavat oikeisiin mittasuhteisiin ja elämän tärkeysjärjestyslista asettuu juurevasti maan tasalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti